Kutsumme sinua/yritystäsi myymään nukkekoti-, nukke-, nalle- sekä miniatyyrituotteita ja -materiaaleja Lahden Miniatyyri Markkinoille lauantaina 14.8.2021.

Ilmoittaudu ajoissa mukaan vuoden ensimmäiseen nukkekotitapahtumaan!

Myyntipöydän hinta on 25 euroa, alv. 0 %. Pöydän koko on hulppeat 180 x 80 cm. Tällä hinnalla ei juuri kannata omia pöytiä mukana raahata, mutta jos haluat kuitenkin tuoda omat pöydät, maksaa markkinapaikka omalla pöydällä 10 euroa/m2.

Markkinoiden pitopaikka on Asko II:n tapahtumatori, Askonkatu 9, 15100 Lahti. Markkinoille on vain 10 min. kävelymatka rautatieasemalta ja uudesta matkakeskuksesta. Koska olemme vaihtaneet takaisin Asko II:teen ja siellä on enemmän tilaa myyntipöydille, mukaan mahtuu vielä muutamia myyjiä!

Voit ladata tältä sivulta heinäkuun lopussa pohjakartan, josta selviää pöytien sijainnit. Paikat merkitään ilmoittautumisjärjestyksessä. Järjestäjä pidättää oikeudet järjestää pöydät haluamallaan tavalla ja tehdä markkinapäivään asti muutoksia pöytien sijoitteluun tarvittaessa.Älä enää aikaile, vaan toimi!

Varaa paikkasi täyttämällä tästä linkistä löytyvä kaavake tai lähetä tekstiviesti/soita Leea Lehelmä, puh. 0400 716 276 tai nukkekotiharrastajat(at)phnet.fi. Korvaa (at) osoitteessa @-merkillä. Paikat vahvistetaan osallistujille heti varauksen yhteydessä.Parhain markkinaterveisin

Leea Lehelmä
markkinaemäntä
Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat Ry


Tervetuloa kesäiseen Lahteen!

Messujen järjestäminen edellyttää, että koronapandemian johdosta annetut kokoontumisrajoitukset on purettu riittävän ajoissa ennen messujen alkua.