Kutsumme sinua/yritystäsi myymään nukkekoti-, nukke-, nalle- sekä miniatyyrituotteita ja -materiaaleja Lahden Miniatyyri Markkinoille lauantaina 8.6.2024.


Ilmoittaudu ajoissa mukaan vuoden vilkkaimpaan nukkekotitapahtumaan!

Myyntipöydän hinta on 35 euroa, alv. 0 %. Pöydän koko on hulppeat 180 x 80 cm. Puolikas pöytä 15 e/90 x 80 cm. Tällä hinnalla ei juuri kannata omia pöytiä mukana raahata, mutta jos haluat kuitenkin tuoda omat pöydät, maksaa markkinapaikka omalla pöydällä 15 euroa/m2.

Markkinoiden pitopaikka on Asko II:n tapahtumatori, Askonkatu 9, 15100 Lahti. Markkinoille on vain 10 min. kävelymatka rautatieasemalta ja uudesta matkakeskuksesta. Koska olemme vaihtaneet takaisin Asko II:teen ja siellä on enemmän tilaa myyntipöydille, mukaan mahtuu vielä muutamia myyjiä!

Voit ladata tältä sivulta toukokuun puolivälissä pohjakartan, josta selviää pöytien sijainnit. Paikat merkitään ilmoittautumisjärjestyksessä. Järjestäjä pidättää oikeudet järjestää pöydät haluamallaan tavalla ja tehdä markkinapäivään asti muutoksia pöytien sijoitteluun tarvittaessa.Älä enää aikaile, vaan toimi!

Varaa paikkasi täyttämällä tästä linkistä löytyvä kaavake tai lähetä tekstiviesti/soita Leea Lehelmä, puh. 0400 716 276 tai info (at)nukkekotiharrastajat.fi. Korvaa (at) osoitteessa @-merkillä. Paikat vahvistetaan osallistujille heti varauksen yhteydessä.Parhain markkinaterveisin

Leea Lehelmä
markkinaemäntä
Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat Ry


Tervetuloa kesäiseen Lahteen!