Päivitetty 6.8.2020
Vuoden 2020 Miniatyyri Markkinat järjestetään koronapandemian kokoontumisrajoitusten johdosta poikkeuksellisesti vasta
lauantaina 15.8.2020 kello 10-16 Asko II:n tapahtumatorilla,
Askonkatu 9 C, Lahti
.

Suuren suosion saaneet
Lahden Miniatyyri Markkinat järjestetään nyt jo neljättätoista kertaa. Markkinoille osallistuu tänäkin vuonna runsas joukko nukkekoti-, nukke- ja nalletavaroiden myyjää monipuolisine valikoimineen. Toivomme ja odotamme vilkasta osanottoa myös asiakkaiden osalta. Asko II:den avarassa ja ja ilmavassa tilassa pystymme järjestämään riittävät turvavälit niin myyjille kuin asiakkaillekin!

Suosittu tapahtuma kokoaa toivottavasti Lahteen taas kerran suuren joukon harrastajia ympäri Suomea.

Esillä jälleen mielenkiintoinen pienoishuonenäyttely

Markkinoilla on esillä Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajien vuoden 2020 Muistojen seinätaulu -pienoismaailmahaasteen työt. Näytteillä on myös muutamia pienoishuoneita, kasvihuoneita ja puutarhavajoja.

Tapahtumatorin vieressä oleva kahvila-ravintola Werstas on avoinna tapahtuman ajan. Sieltä saa kahvin, teen ja virvokkeiden lisäksi myös suolaista purtavaa ja salaatteja.

Mahdollisimman turvallista messuilua Lahdessa

Lahti ja Päijät-Häme on ollut koronaepidemian suhteen erittäin rauhallista aluetta. Parin viime kuukauden aikana täällä ei ole diagnosoitu tartuntoja. Kävijämäärämmekin on päivän aikana maltillinen, kannattaa kuitenkin miettiä oma vierailun ajoittamista, ettei pari aamupäivän tuntia ruuhkaantuisi liikaa.

Pyydämme messuvieraita huolehtimaan omasta ja muiden turvallisesta vierailusta pitämällä etäisyyttä kanssaihmisiin ja välttämään myyntitavaroiden turhaa hypistelyä. Huolehditaan hyvästä käsihygieniasta. Suosittelemme myös kasvomaskin käyttöä.

Ps. Varatkaa sisäänpääsymaksuun (3 euroa) mielummin tasaraha tai käyttäkää pankkikortin lähimaksua.


Tervetuloa kesäiseen Lahteen la 15.8.2020!

Paikka: Asko II, tapahtumatori
Osoite: Askonkatu 9 C, 15100 Lahti. Paikka sijaitsee Rautatieaseman/uuden matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Opastus rautatieasemalta ja matkakeskuksesta.
Askon alueen liikennejärjestelyt ovat palautunet jälleen ennalleen ja vierailijat voivat saapua Askonkadun kautta. Näytteilleasettajille suositeltava pysäköintialue on rakennuskompleksin Kouvolan puoleinen pysäköintialue P5.

Pysäköinti on lauantaisin maksutonta Askotalon kaikilla pysäköintialueilla, P1, P2 ja P5. Voitte pysäköidä myös yritysten nimetyille paikoille.


Avoinna: lauantaina 15.8.20 kello 10-16.
Liput: Aikuiset 3 euroa kello 10-14, lapset alle 15-v. ilmaiseksi.
Ei sisäänpääsymaksua kello 14-16.
Järjestäjä: Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat Ry,
www.nukkekotiharrastajat.fi
Yhteydenotot: info(at)nukkekotiharrastajat.fi
Korvaa (at) @-merkillä sähköpostissa.