Päivitetty 15.4.2021
Vuoden 2021 Miniatyyri Markkinat järjestetään koronapandemian kokoontumisrajoitusten johdosta poikkeuksellisesti vasta
lauantaina 14.8.2021 kello 10-16 Asko II:n tapahtumatorilla,
Askonkatu 9 C, Lahti
.

Suuren suosion saaneet
Lahden Miniatyyri Markkinat järjestetään nyt jo viidettätoista kertaa. Nämä ovat kenties tämän vuoden ensimmäiset nukkekotimessut! Markkinoille toivotaan tänäkin vuonna runsasta joukkoa nukkekoti-, nukke- ja nalletavaroiden myyjiä monipuolisine valikoimineen. Toivomme ja odotamme vilkasta osanottoa myös asiakkaiden osalta. Asko II:den avarassa ja ja ilmavassa tilassa pystymme järjestämään riittävät turvavälit niin myyjille kuin asiakkaillekin!

Suosittu tapahtuma kokoaa toivottavasti Lahteen taas kerran suuren joukon harrastajia ympäri Suomea.

Esillä jälleen mielenkiintoinen pienoishuonenäyttely

Markkinoilla on esillä Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajien vuoden 2021 Nook Book - katunäkymä -pienoismaailmahaasteen työt. Näytteillä on myös muutamia pienoishuoneita, kasvihuoneita ja puutarhavajoja.

Tapahtumatorin vieressä oleva kahvila-ravintola Werstas on avoinna tapahtuman ajan. Sieltä saa kahvin, teen ja virvokkeiden lisäksi myös suolaista purtavaa ja salaatteja.

Mahdollisimman turvallista messuilua Lahdessa

Pyydämme messuvieraita huolehtimaan omasta ja muiden turvallisesta vierailusta pitämällä etäisyyttä kanssaihmisiin ja välttämään myyntitavaroiden turhaa hypistelyä. Huolehditaan hyvästä käsihygieniasta. Suosittelemme myös kasvomaskin käyttöä.

Ps. Varatkaa sisäänpääsymaksuun (3 euroa) mielummin tasaraha tai käyttäkää pankkikortin lähimaksua.


Tervetuloa kesäiseen Lahteen la 14.8.2021!

Paikka: Asko II, tapahtumatori
Osoite: Askonkatu 9 C, 15100 Lahti. Paikka sijaitsee Rautatieaseman/uuden matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Opastus rautatieasemalta ja matkakeskuksesta.
Askon alueen liikennejärjestelyt ovat palautunet jälleen ennalleen ja vierailijat voivat saapua Askonkadun kautta. Näytteilleasettajille suositeltava pysäköintialue on rakennuskompleksin Kouvolan puoleinen pysäköintialue P5.

Pysäköinti on lauantaisin maksutonta Askotalon kaikilla pysäköintialueilla, P1, P2 ja P5. Voitte pysäköidä myös yritysten nimetyille paikoille.


Avoinna: lauantaina 14.8.21 kello 10-16.
Liput: Aikuiset 3 euroa kello 10-14, lapset alle 15-v. ilmaiseksi.
Ei sisäänpääsymaksua kello 14-16.
Järjestäjä: Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat Ry,
www.nukkekotiharrastajat.fi
Yhteydenotot: info(at)nukkekotiharrastajat.fi
Korvaa (at) @-merkillä sähköpostissa.