Päivitetty 15.4.2021

Lahden Kätevä-Tekevä -messujen yhteydessä Lahden messukeskuksessa järjestetään jälleen Lahden Nukkekoti- ja Nukkemessut 6.-7.11.2021. Messuilla tapaat tänäkin vuonna runsaasti nukkekoti-, nukke- ja nalletavaroiden myyjiä monipuolisine valikoimineen. Olemme tänä vuonna D-hallissa yhdessä harrastustarvikkeiden kanssa.

Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat ry kokoaa tänäkin vuonna esille mielenkiintoisen näyttelykokonaisuuden. Aiheena on nyt keski-eurooppalainen Joulutori - suomalaisin maustein. Tästä herkullisesta aiheesta on hyvät edellytykset saada jälleen näyttävä kokonaisuus tiiviine tunnelmineen ja jouluvaloineen. Paljon myyntikojuja, kuusen myyjiä, oheisohjelmaa. Unohtamatta suurta valaistua joulukuusta.

Kädentaitajat sekä kansainväliset Kivi- ja Korumessut esittäytyvät E-hallissa ja C-hallissa löytyy ruokaan liittyviä osastoja ja kahviloita.

Messuilla kävi vuonna 2019 yli 10 000 kävijää.
T
oivottavasti myös Nukkekoti- ja Nukkemessut kiinnostavat jälleen suurta joukkoa kävijöistä!

"Mitä toiset isosti edellä - me pienesti perässä!"


Tervetuloa marraskuun alussa Lahteen!


Ajankohta: 6.-7.11.2021
Avoinna: lauantaina kello 10-17 ja sunnuntaina kello 10-16.
Pääjärjestäjä: Lahden Messut Oy

Tiedustelut: Leea Lehelmä
Nukkekoti- ja Nukkemessujen järjestelijä
Puh. 0400 716 276
Sähköposti: leea.lehelma(at)phnet.fi

Korvaa (at) osoitteissa @-merkillä.

Pieni koronapeikko kummittelee vielä taustalla, mutta toivotaan, että taurtuntatilanne on rauhoittunut kesän aikana ja kokoontumisrajoitukset poistettu, jotta pystymme järjestämään nämä messut suunnitellusti. Seuraa tilannetta tältä sivulta.