Kutsumme sinua/yritystäsi myymään nukkekoti-, nukke-, nalle- sekä miniatyyrituotteita ja -materiaaleja Lahden Miniatyyri Markkinoille lauantaina 9.6.2018.

Ilmoittaudu ajoissa mukaan kesän suurimpaan nukkekotitapahtumaan!

Myyntipöydän hinta on 20 euroa, alv. 0 %. Pöydän koko on hulppeat 180 x 80 cm. Tällä hinnalla ei juuri kannata omia pöytiä mukana raahata, mutta jos haluat kuitenkin tuoda omat pöydät, maksaa markkinapaikka omalla pöydällä 10 euroa/m2.

Markkinoiden pitopaikka on Lotilan koulun juhlasali, Vuoksenkatu 9, 15100 Lahti. Koulu sijaitsee aiemman pitopaikan Asko 2:n välittömässä läheisyydessä, Tampere-Kouvola -tien toisella puolella. Koululle on vain 10 min. kävelymatka rautatieasemalta ja uudesta matkakeskuksesta.

Voit ladata tältä sivulta toukokuun lopussa pohjakartan, josta selviää pöytien sijainnit. Paikat merkitään ilmoittautumisjärjestyksessä. Järjestäjä pidättää oikeudet järjestää pöydät haluamallaan tavalla ja tehdä markkinapäivään asti muutoksia pöytien sijoitteluun tarvittaessa.Älä enää aikaile, vaan toimi!

Ilmoittautumiset 15.5.18 mennessä täyttämällä tästä linkistä löytyvä kaavake tai Leea Lehelmä, puh. 0400 716 276 tai nukkekotiharrastajat(at)phnet.fi. Korvaa (at) osoitteessa @-merkillä. Paikat vahvistetaan osallistujille heti varauksen yhteydessä.Parhain markkinaterveisin

Leea Lehelmä
markkinaemäntä


Tervetuloa kesäiseen Lahteen!