Päivitetty 3.10.2018

Lahden Kätevä-Tekevä -messujen yhteydessä Lahden messukeskuksessa järjestetään jälleen Lahden Nukkekoti- ja Nukkemessut 3.-4.11.2018. Messuilla tapaat tänäkin vuonna runsaasti nukkekoti-, nukke- ja nalletavaroiden myyjiä monipuolisine valikoimineen. Palaamme jälleen kädentaitajien seuraan vilkkaaseen E-halliin!


Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat ry kokoaa esille kaksi kokonaisuutta. Tervetuloa ihastelemaan!

Nukkekotinäyttely nukkekotinäyttelyssä

Ensimmäinen näyttely kootaan harrastajien kokoamista ja sisustamista pikkuruisista 1:144 kokoisista Nukkekodin nukkekodeista. Talot ovat esillä pienillä pöydillä ja tasoilla, joiden ympärille on kerääntynyt nukkeyleisöä katselemaan tätä 1:12 kokoista nukkekotinäyttelyä.

Toinen näyttelykokonaisuus muodostuu viime kevään Leirielämää-pienoishuonekilpailun töiden ympärille. Näyttelystä muodostuu yksityiskohtia sisältävä maisemamiljöö, jossa on mm. leirintä- & karavaanarialue, partio- ja koululaisleirit, aavikkoleiri, mustalaisleiri, intiaanileiri, laavuja ja metsässä telttailijoita ym.

C-hallissa löytyy tänä vuonna ruokaan liittyviä osastoja ja kahviloita, autoratoja ja lennokkeja ja pienoislentokoneita sekä kansainväliset Kivi- ja Korumessut ja paljon muuta harrastuksiin liittyvää nähtävää.

Messuilla kävi vuonna 2017 lähes 10 000 kävijää.
T
oivottavasti Nukkekoti- ja Nukkemessut kiinnostavat jälleen tänä vuonna suurta joukkoa kävijöistä!

"Mitä toiset isosti edellä - me pienesti perässä!"


Tervetuloa marraskuussa Lahteen!


Ajankohta: 3.-4.11.2018
Avoinna: lauantaina ja sunnuntaina kello 10-17.
Pääjärjestäjä: Lahden Messut Oy

Tiedustelut: Leea Lehelmä
Nukkekoti- ja Nukkemessujen järjestelijä
Puh. 0400 716 276
Sähköposti: leea.lehelma(at)phnet.fi

Korvaa (at) osoitteissa @-merkillä.