Päivitetty 17.02.2022
Iloisia uutisia messurintamalta. Turun Nukkekoti- ja Nukkemessut järjestetään 19.-20.3. Turun Messu- ja kongressikeskuksessa Kädentaitomessujen, Turun Antiikki- ja Taidemessujen, Turun rahan messujen sekä OLD TOY SWAP -vanhat lelut tapahtuman yhteydessä.
 

Turun Nukkekoti- ja Nukkemessut 19.-20.3.2022

Tervetuloa mukaan Turun Nukkekoti- ja Nukkemessuille. Vaikka pitkä koronarajoitusten aika on vielä mieliss, osallistuu messuille jälleen monipuolinen joukko nukkekoti-, nukke- ja nalletavaroiden myyjiä laadukkaine valikoimineen. Viikonlopun aikana Turun messuilla on aikaisempina vuosina vieraillut yli 10 000 kävijää. Toivottavasti myös yleisö uskaltautuu jo messuilemaan pitkän pakkotauon jälkeen!

Näyttelyssä esillä
Mouseum - museokäynti vailla vertaa!

Turkulainen Raunistulan nukkekotikerho tuo messuille esille 10-vuotisjuhlanäyttelynsä kaupunkimuseo Mouseumin. Museossa seikkailevat Raunistulan aikaisemmista näyttelykokonaisuuksista tutuiksi tulleet hiiret.

Tämä yli neljämetrinen luomus koukuttaa yleisön tarinallaan ja upeilla yksityiskohdilla. Näyttelykokonaisuuteen kuuluu seitsemän pienoishuonetta, joista jokainen esittää yhtä museotilaa: taidenäyttely, museokauppa, kahvila Aura, maalausateljee, verstas, piha-alue sisäänkäynteineen ja mielenkiintoinen takapiha.

Kannattaa ehdottomasti tulla näkemään ja kokemaan tämä ainutlaatuinen Mouseum!

Avoinna: Lauantai 10-17 ja sunnuntai 10-17
Paikka: Turun Messu- ja Kongressikeskus
Liput: Aikuiset 16 € / Verkkokaupasta 14 € • 7-15 v. 3 €. Alle 7 v. ilmaiseksi • Opiskelijat 10 € • Ryhmälippu 10 €

Tervetuloa Turkuun 19.-20.3.2022!


Leea Lehelmä
varausjärjestelijä
Turun Nukkekoti- ja Nukkemessut

Järjestäjä: Turun Turun Taide ja Antiikkimessut
Osoite: Messukentänkatu 13, 20200 Turku