Lataa tapahtuman pienoisjullisteet tästä
Päivitetty 19.12.2019
Vanhat lelut ja Nukkekoti- & Nukkemessut järjestetään nyt koulutuskeskus Arcadassa, Arabianrannassa Helsingissä la 18.4.2020 kello 10-16.

Olemme vaihtaneet myyjien ja asiakkaiden toivomuksesta pitopaikan lähemmäksi Helsingin keskustaa. Koulutuskeskus Arcadaan on helppo tulla, se sijaitsee Hämeentien varrella Arabianrannassa. 

Arcadan valoisiin ja avariin tiloihin kokoontuu pääsiäisen jälkeisenä lauantaina reilusti yli 50 vanhojen lelujen sekä nukke- ja nukkekotitavaroiden myyjää monipuolisten tavara-arsenaalien kera.

Tule tekemään nostalgisia lelulöytöjä ja ostamaan maan taitavimpien nukke- ja nukkekotiharrastajien uniikkeja esineitä tai hakemaan pienoismalliharrastukseesi uusia tarvikkeita.
Arcada on kaikkien helposti saavutettavissa, se sijaitsee Arabianrannassa, vain kuuden kilometrin päässä Helsingin keskustasta.

Arcadassa kävijöitä palvelee messujen ajan kahvila.

Vuoden 2020 alustavaa myyjäluetteloa on jo päivittetty Myyntipaikat-sivulle.

TERVETULOA ARABIANRANTAAN HELSINKIIN!

Avoinna: lauantaina 18.4.20 kello 10-16.
Pääsyliput: 5 euroa/aikuiset, lapset alle 15-vuotta 2 euroa
Järjestäjä: nukkekotimessut.fi
Osoite: Koulutuskeskus Arcada, Jan-Magnus Janssonin aukio 1, Arabianranta, Helsinki.

Myyntipaikkatiedustelut
Vanhat lelut ja pienoismallit: Pekka Stellberg, pekka.stellberg(at)gmail.com,
p. 0400 794 681
Nukkekoti- ja nukkemyyjät: Leea Lehelmä, p. 0400 716276,
leea.lehelma(at)phnet.fi
Korvaa (at) sähköpostiosoitteessa @-merkillä.

Pahoittelemme, että tapahtumamme osuu tulevana keväänä meistä riippumattomista syistä päällekkäin Tampereen messuille ja kevääseen yllättäen siirretyn Suuri Snadi -tapahtuman kanssa. Olimme tehneet omat suunnitelmamme jo vuoden 2019 huhtikuussa, jolloin myyjät varasivat paikkansa tapahtumaan. Uskomme, että molemmille tapahtumille löytyy kuitenkin myyjänsä ja asiakkaansa. Vuonna 2021 varmistamme, että päällekkäisyyttä ei enää ole.